• Vi skickar din beställning inom 24 h
  • Kläder för alla storlekar!
  • Hjälpsam & kunnig kundservice

Välkommen till Maries blogg – platsen fylld av mode och stylingtips för alla storlekar och former.

Jag är en livsnjutare som älskar färg, form, resor och mat. Jag har för länge sedan bestämt mig för att leva livet NU och inte när jag gått ner 10 kg, eller tränat bort mitt gäddhäng. Livet är för kort för att vänta med att leva det. Kom ihåg - skönheten ligger i betraktarens ögon! Du ska ha på dig det du tycker är fint och det du känner dig fin i - det är skönhet! 

Categories

Senaste blogginläggen

Så stylar du dina sommarplagg inför hörsten
Nu när hösten är här har jag för vana att gå igenom min garderob och och packa undan det jag inte använder under vinterhalvåret, och kommer då ofta på nya kombinationsmöjligheter som gör att jag fortfarande kan använda mina favoritplagg från sommaren under hösten. Här följer några nya kombinationer som jag själv gillar.
3 enkla sjalknytningar runt halsen
Sakta men säkert blir det svalare i luften, här kommer några snabba knytningar du kan göra för att få de lite varmt om halsen!

Styla med kontrastfärger

Skriven av
Styla med kontrastfärger
Hej! Vi får många frågor om hur man kan kombinera olika färger, och hur man ska tänka när man vill klä sig färggrannt, men ändå harmoniskt. Mitt knep som jag brukar ta till är att titta på kontrastfärger.

Mina favoritplagg just nu!

Skriven av
Mina favoritplagg just nu!
Klädesplagg kan påverka hur man känner sig, ge bättre självförtroende, mer styrka och att man känner sig som sig själv. Man kan framhäva personligheten med hjälp av kläder och få den tråkigaste av dagar att kännas kul med hjälp av rätt plagg. Med det som grundtanke har jag sammanställt lite tips för de tunikor som jag använder mest just nu. En sak som de alla har gemensamt är mångsidighet – de kan stylas för vardag och fest, och fungerar året om!

Kläd dig enligt kroppsform

Skriven av
Kläd dig enligt kroppsform
Klä dig enligt kroppstyp - ”Kom inte och säg vad jag ska göra och hur jag ska se ut”. Det är min inställning. Jag har mina dubbelhakor och 15 kilos övervikt. Jag sminkar mig, njuter av god mat och njuter av glass när jag blir sugen. För mig ska man inte pausa livet i väntan på att man har bantat ner sig till någon viss storlek, eller uppnått något annat mål som i sig antagligen inte kommer göra en lycklig i längden. Viktigare istället, enligt mig
Visa 1 till 5 av 10 (1 sidor)