Välkommen till Maries blogg – platsen fylld av mode och stylingtips för alla storlekar och former.

Jag är en livsnjutare som älskar färg, form, resor och mat. Jag har för länge sedan bestämt mig för att leva livet NU och inte när jag gått ner 10 kg, eller tränat bort mitt gäddhäng. Livet är för kort för att vänta med att leva det. Kom ihåg - skönheten ligger i betraktarens ögon! Du ska ha på dig det du tycker är fint och det du känner dig fin i - det är skönhet! 

Categories

Senaste kommentarerna

Senaste blogginläggen

Färger påverkar vårt humör!

Skriven av
Färger påverkar vårt humör!
Alla människor ser färg på olika sätt - en färg som får en människa på gott humör kanske får en annan att må rent ut sagt dåligt. Färger är ett optiskt fenomen som har en djupare verkan än vad vi tror. De påverkar starkt men undermedvetet våra känslor och vad vi tar oss an. Jag har själv alltid älskat färg och klätt mig färggrant hela livet. Utan färger känner jag mej opersonlig, som okryddad mat. Jag behöver färg omkring mig!

Maries materialskola

Skriven av
Maries materialskola
Alla material har sina för och nackdelar. Ett är vattenavstötande, ett annat stretchar, ett tredje skrynklar inte... Materialet avgör hur plagget beter sig, håller och behåller sin form. Välj sådana material som känns sköna på din hud och funkar för dina behov.

Mina bästa klädvårdstips

Skriven av
Mina bästa klädvårdstips
Förläng klädernas livslängd och vårda dina kläder. Att tvätta kläderna är inte alltid det bästa sättet att fräscha upp våra plagg. Det finns flera nackdelar med att tvätta kläderna för ofta. Det sliter på plaggets fibrer, mikroplaster lösgörs från plagg som innehåller elastan vilket i sin tur är dåligt för miljön. Det går dessutom åt massor med vatten och onödigt mycket energi.

Årets bästa julklappstips

Skriven av
Årets bästa julklappstips
Hej! Kan ni förstå - Vi närmar oss december med stormsteg och personligen älskar jag den månaden. Från en grå och trist november till en december som fylls av mysbelysning, ljus, julbak, pyssel och familjetid - det piggar verkligen upp mitt i årets mörkaste månad.
Låt oss presentera vår senaste uppfinning
Ni har väl inte missat vår senaste ’uppfinning’ LUNIKA? Lunikan dök upp som en idé i mitt huvud en morgon när jag ville ha jeansleggings och en kortare tunika på mig, men saknade något som förlängde tunikan så jag skulle slippa gå med rumpan bar (de må kallas jeans men att gå med rumpan bar i leggings är för mig förbjudet).
Visa 1 till 5 av 16 (1 sidor)