Välkommen till Maries blogg – platsen fylld av mode och stylingtips för alla storlekar och former.

Jag är en livsnjutare som älskar färg, form, resor och mat. Jag har för länge sedan bestämt mig för att leva livet NU och inte när jag gått ner 10 kg, eller tränat bort mitt gäddhäng. Livet är för kort för att vänta med att leva det. Kom ihåg - skönheten ligger i betraktarens ögon! Du ska ha på dig det du tycker är fint och det du känner dig fin i - det är skönhet! 

Categories

Senaste kommentarerna

Senaste blogginläggen

Så stylar du dina sommarplagg inför hösten
Skriven av  , 17.09/2018
0Kommentarer
Så stylar du dina sommarplagg inför hösten

En av de roligaste delarna av mitt jobb är nya kombinationer – att upptäcka nya stylingmöjligheter och förnya plagg som man annars kanske är trött på, som har gått ur säsong eller som man annars vill pigga upp. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna. Personligen gillar jag kontraster. När säsongerna börjar skifta och garderoberna ska gås igenom är det en ypperlig chans till att leka med gammalt och nytt, somrigt och höstigt, romantiskt och tufft…

Nu när hösten är här har jag för vana att gå igenom min garderob och och packa undan det jag inte använder under vinterhalvåret, och kommer då ofta på nya kombinationsmöjligheter som gör att jag fortfarande kan använda mina favoritplagg från sommaren under hösten. Här följer några nya kombinationer som jag själv gillar:

 

CAMILLA - klassisk omlottstunika

Camilla JeansleggingS Läderkängor Sjal Pannband

Bara för att ett plagg  går i ljusa toner behöver man inte packa undan det efter sommaren! Ett knep jag brukar ta till är att matcha med en mysig sjal, sköna leggings och kängor. Här har jag stylat vår härliga CAMILLA tunika med ett par JEANSLEGGINGS och en marinblå SJAL.

ELINA - lekfull färgexplosion

ELINA

Elina Collegejacka JeansleggingS Läderkängor Pannband

Elina har varit en riktig sommarfavorit med sina starka, klara färger. Det kan vara svårt att se hur man kan ’hösta till’ en sommarfavorit. Då gäller det att titta noga på färgerna. Här har jag valt att ta upp den höstiga, gröna färgen i tunikan, och tona ner det ljusa med en härlig collegejacka i khakigrönt. Jeansleggings funkar till allt och är perfekta ihop med kängor. Plötsligt blev sommarklänningen en färggrann tunika perfekt att pigga upp höstmörkret med!

 

SANJA - bohemisk tunika för alla årstider

Sanja

Sanja Halsband Sjal Bolero JeansleggingS Läderkängor
LENA

Sanja är en en klassiker som fungerar under alla säsonger. Den bohemiska sommartunikan är lika snygg till sandaler som till sneakers. Till hösten kan man bra matcha med en kofta eller bolero, jeansleggings, kängor, en sjal och ett halsband för en tuff och bohemisk outfit. Vill man inte ha kofta man man ha vår långärmade baströja LENA under. Bekvämt, värmande och mångsidigt.

SARA - romantisk tunika perfekt för resan

Sara Poncho JeansleggingS Läderkängor

En festlig sommarfavorit går från luftigt festplagg till bohemiskt romantisk med vår virkade poncho i regnbågens alla färger. Med färgade byxor, jeansleggings eller svarta Magic leggings är detta en mångsidig kombination. Fungerar både med kängor och sneakers, perfekt under den första delen av hösten och till och med perfekt som reseoutfit om man är på väg mot varmare breddgrader.

 

Hoppas ni fått lite inspiration till att hitta nya stylingmöjligheter till era sommarplagg!

 

Kram/
Marie

 

Lämna en kommentar

* Namn:
* Mejl: (publiceras inte)
   Webbplats: (http://)
* Kommentar:
Skriv koden du ser i rutan