Välkommen till Maries blogg – platsen fylld av mode och stylingtips för alla storlekar och former.

Jag är en livsnjutare som älskar färg, form, resor och mat. Jag har för länge sedan bestämt mig för att leva livet NU och inte när jag gått ner 10 kg, eller tränat bort mitt gäddhäng. Livet är för kort för att vänta med att leva det. Kom ihåg - skönheten ligger i betraktarens ögon! Du ska ha på dig det du tycker är fint och det du känner dig fin i - det är skönhet! 

Categories

Senaste kommentarerna

Senaste blogginläggen

Styla plaggen till fest och vardag
Skriven av  , 12.11/2018
0Kommentarer
Styla plaggen till fest och vardag

Du köper ett plagg inför en specifik festlighet, använder det en gång och hänger tillbaka det i garderoben igen. Något år senare inser du att du aldrig använde plagget igen, sparar det 'ifall om' eller gör dig av med det. Känner du igen det? Det behöver inte vara så! Att köpa plagg för att använda EN gång per år är både dyrt och dåligt för miljön. Därför har vi gått bananas med styling för att visa hur ett plagg kan fungera både till vardag och fest!

Här visar söta Amira upp en klassisk sammetsklänning, med guldaccessoarer på fest och mönstrade sjalar och tuffa kängor till vardags.

FEST: SAMMETSKLÄNNING  GLITTERSJAL PEACE HALSBAND LEOPARDLEGGINGS KLACKSKOR BRUNT HALSBAND

VARDAG: KÄNGORNA NANCY RANDIG SJAL PRICKIG SJAL PEACE HALSBAND DIADEM JEANSLEGGINGS

Här har vi snygga Elli med vår blommiga spetsklänning och glittersjal till fest och grå långkofta, röd sjal och Nancy kängan till vardags.

FEST: SPETSKLÄNNING GLITTERSJAL MAGIC LEGGINGS KLACKSKOR

VARDAG: KÄNGORNA NANCY RÖD SJAL VINTER LEGGINGS GRÅ LÅNGKOFTA

Pia passar SÅ bra i lila! Vår snygga tudelade tunika 'Paula' är lika snygg till vardag som till fest. Strumpbyxor, klackskor och glitterhalsband till fest. Kängor, leggings och scarf till vardags.

FEST: PAULA-TUNIKA GLITTERHALSBAND STRUMPBYXOR KLACKSKOR

VARDAG: KÄNGORNA NANCY SJAL MAGIC LEGGINGS    

Vår underbara 'ELISA'-tunika är den klassiska 'lilla svarta'. A-formad med coola ärmar och V-ringning funkar denna både till vardag och fest. Glittersjal, leggings och klackskor till fest, kofta, jeansleggings och kängor till vardag. 

FEST: ELISA-TUNIKA GLITTERSJAL MAGIC LEGGINGS KLACKSKOR HALSBAND

VARDAG: KÄNGORNA NANCY KOFTA JEANSLEGGINGS 

  

Jag visar upp Frida i min favortitfärg GRÖN! Frida är både klassisk och lekfull. Matcha med svarta leggings och klackskor till fest, och jeansleggings och sjal till vardags!

FEST: FRIDA-TUNIKA KORT HALSBAND MAGIC LEGGINGS KLACKSKOR

VARDAG: KÄNGORNA NANCY eller SKORNA SALLY SJAL JEANSLEGGINGS 

Lämna en kommentar

* Namn:
* Mejl: (publiceras inte)
   Webbplats: (http://)
* Kommentar:
Skriv koden du ser i rutan