Välkommen till Maries blogg – platsen fylld av mode och stylingtips för alla storlekar och former.

Jag är en livsnjutare som älskar färg, form, resor och mat. Jag har för länge sedan bestämt mig för att leva livet NU och inte när jag gått ner 10 kg, eller tränat bort mitt gäddhäng. Livet är för kort för att vänta med att leva det. Kom ihåg - skönheten ligger i betraktarens ögon! Du ska ha på dig det du tycker är fint och det du känner dig fin i - det är skönhet! 

Categories

Senaste kommentarerna

Senaste blogginläggen

Låt oss presentera vår senaste uppfinning
Skriven av  , 16.11/2018
8Kommentarer
Låt oss presentera vår senaste uppfinning

Ni har väl inte missat vår senaste ’uppfinning’ LUNIKA? Lunikan dök upp som en idé i mitt huvud en morgon när jag ville ha jeansleggings och en kortare tunika på mig, men saknade något som förlängde tunikan så jag skulle slippa gå med rumpan bar (de må kallas jeans men att gå med rumpan bar i leggings är för mig förbjudet).

Så, vad gör man då när kan har en kortare tunika eller blus som knappt täcker rumpan? Man använder LUNIKAN förstås! Lunikan är gjord av mjukt och skönt polyamid material med elastan som gör att den stretchar bra. Den har även djupa armhål så att den inte svettas ner så snabbt, och något djupare urringning så att den ska passa under de flesta plagg.

LUNIKA

LINA LUNIKA

FRIDA LUNIKA

 ESTHER LUNIKA

RONJA LUNIKA

8Kommentarer

  • Avatar
   Eliisa Lintunen
   Nov 18, 2018

   Med Frida, kan man ha som klänning med Lunika

  • Avatar
   Maria Vilo
   Nov 18, 2018

   Ronja. Klassisk o samtidigt pigg.

  • Avatar
   cia persson
   Nov 19, 2018

   Esther perfekt på jobbet . Ledigt, och praktiskt men ändå välklädd som lärare.

  • Avatar
   Sonja
   Nov 19, 2018

   Ronja pigg o stilig.

  • Avatar
   kia eriksson
   Nov 19, 2018

   Lina ellet Frida skulle passa mig

  • Avatar
   Elsa
   Nov 19, 2018

   Lunika elr Lina skulle passa mig

  • Avatar
   Carola
   Nov 19, 2018

   Frida

  • Avatar
   GullBritt Larson
   Nov 20, 2018

   FRIDA!\nPigg och ärtig. Jag älskar grönt

Lämna en kommentar

* Namn:
* Mejl: (publiceras inte)
   Webbplats: (http://)
* Kommentar:
Skriv koden du ser i rutan